woensdag 14 oktober 2015

Nieuw merk: Tabzoo, en nog meer leuks!

Sinds de zomervakantie hebben we niet stil gezeten, we hebben weer een aantal beurzen bezocht en vonden oa.  een leuke stand met te gekke kindertablethoezen en tabletcases van het merk TabZoo!

De TabZoo kinder tablethoezen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende dierenthema's, en als je goed oplet zie je dat bij elk dier ook de gevaarlijke tanden overeenkomen met het design. Als je de kaken wijd openspert past de tablet er mooi tussen. Zo kan je makkelijk een filmpje kijken! Sommige hoezen zijn ook uitgevoerd met een lekker zachte vacht, wat een heerlijk aaibaar effect geeft.

De Tabzoo kinder tabletcases zijn verkrijgbaar in 3 verschillende designs, nl Tijger, Aap en Kat. Het leuke van de tabletcase is dat er een gratis app gedownload kan worden waardoor de tabletcase helemaal tot leven komt! Klap de ogen van de je TabZoo dier weg, installeer de app, kies de leukste ogen en het gaafste geluid en verras je vriendjes, familie en voorbijgangers!
Wil je weten hoe het werkt? check dan het grappige filmpje op onze site:
TabZoo kindertablet case - Video

Nu verkrijgbaar in onze webshop !

Kinder tablethoezen TabZoo

Groote Fair Rosmalen - BABY's & KIDS edition!

18 Oktober 2015 staan we weer op de Groote Fair in Rosmalen, deze keer is er een special Baby's & Kids editie! Dus ben je zwanger , papa, mama, opa of oma, dan is deze Fair echt iets voor jou! De fair is superleuk voor het hele gezin, er zijn allerlei aktiviteiten, zoals een kinderboerderij, Tatoo Schminken, knutselen, dansshow, muziek en optredens. Wij staan er natuurlijk weer met onze vertrouwde en nieuwe produkten zoals de fraaie artikelen van Gorjuss, de leuke kinderlampen van Smileyworld en Folky Dolls, Gave jongenstassen van Dutch Heroes, stoere Kinderhorloges, en natuurlijk de nieuwe kinder tablethoezen en cases van TabZoo!

Er kan bij onze stand nu ook gepint worden, dus dat is extra gemakkelijk!

Wij zien je graag as zondag tussen 10:00-16:00uur Windkracht 5, Deltalaan 140 te Rosmalen