vrijdag 29 januari 2016

Nieuwe ideeen

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dus weer tijd voor nieuwe plannen en ideeen. We hebben weer een aantal nieuwe kinderhorloges aangekocht van de populaire merken BabyWatch en Tikkers. Deze merken behoren tot onze favorieten, de kinderhorloges zijn weer erg kleurrijk, educatief en functioneel.
Van het merk Tikkers hebben we nu ook digitale kinderhorloges in 5 verschillende kleuren voor jongens en meisjes, ook deze vallen weer erg in de smaak. Ze zijn dan ook super stoer! 
Bij ZAP BabyWatch staan ze ook niet stil, ook hier weer super hippe kleurrijke kinderhorloges met polsbandjes in 3D print, deze kinderhorloges zijn geschikt voor de iets jongere kinderen vanaf 5jaar, en worden als vanouds weer geleverd met een educatief klokkijkboekje, hiermee kan je je kind op eenvoudige wijze het klokkijken leren.

Dit jaar gaan we ook voor het eerst onze producten verkopen via een "stenen winkel". Weekends Only zoals deze kadoshop heet is gevestigd in Oisterwijk. Het is een super gezellige shop waar verschillende ondernemers en webwinkeliers hun producten hebben uitgestald.
In de maanden April en Mei 2016 zijn onze producten zijn hier ook te vinden, en dan met name de kindertablethoezen van Tabzoo, verschillende producten van Gorjuss, zoals de kindertassen en mokken, kinderslippers van Kidid, kinderhorloges van Tikkers en Babywatch en nog veel meer!
Nieuwsgierig geworden? Like de facebookpagina van Weekends Only en mis niks van alle nieuwtjes! https://www.facebook.com/weekendsonly/?fref=ts

Natuurlijk hebben dit jaar ook weer verschillende leuke Fairs op het programma staan, info hierover volgt in het volgende blog.


Gorjuss

badslippers badhanddoeken en badcapes
Kinderhorloges