zaterdag 1 augustus 2015

Zomervakantie , en leuke dingen!

De zomervakantie is nu in heel Nederland al weer in volle gang. Blijf je lekker in eigen land of heb je een leuke reis naar het buitenland gepland? Het maakt allemaal niet uit, vakantie vieren is altijd leuk waar je ook bent. Wij gaan vanaf 8 augustus ook heerlijk 2 weekjes uitrusten, en dat betekent dat de webwinkel gewoon open blijft, echter de orders worden dan vanaf 24 augustus op volgorde van binnenkomst pas weer uitgeleverd! Dus houd daar rekening mee bij je bestelling.

Nog even snel shoppen voor je strandvakantie? wij hebben onze voorraad met te gekke kinderslippers van Kidid en super vrolijke badcape's van Kidorable weer aangevuld!

En ben jij ook zo'n fan van al die produkten van Gorjuss? Wij wel! en daarom zijn we weer op zoek gegaan naar nog meer nieuwe accessoires van dit prachtige merk. Het resultaat kan je bekijken op onze site, waar weer zeer fraaie kindertassen en nu ook met bijpassende portemonnee's te vinden zijn. Er zijn 2 nieuwe thema's bijgekomen in de Gorjuss lijn en dat zijn: Little Song, en Pulling On Your Heart Strings. Ontwerpster van deze prachtige afbeeldingen is Suzanne Woolcott, uit Schotland.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!