zondag 22 februari 2015

Kinderlampen Folky Dolls en Smileyworld

Allemaal weer een beetje bekomen van de gezellige carnavalsperiode? Mijn zoontje (afkomstig uit China) heeft zich prima vermaakt in al dat carnavals geweld. Het astronautenpak van vorig jaar bleek toch te klein dus moest mama halsoverkop toch nog even iets anders verzinnen! Gelukkig liep ik tegen een grappig chinees jongenspakje aan waar hij uiteindelijk ook super blij mee was!

Met de webwinkel hebben we natuurlijk niet stil gezeten, we hebben weer een nieuw merk aangekocht, en deze keer richten we ons op de gezellige kinderkamers en dan met name de verlichting! Tijdens een beurs hebben we erg leuke kinderlampen gezien die we erg geschikt vonden als aanvulling op ons assortiment.

De energiezuinige kinderlampen van Folky Dolls en SmileyWorld zijn echt een leuke aanwinst voor je kinder of tienerkamer!
Ze zijn heel makkelijk te gebruiken als nachtlampje, maar ook als leuke decoratieve kinderlamp.
De Folky Dolls kinderlampen zijn gebaseerd op allerlei karakters van over heel de wereld. Zo heb je oa.  Chang uit China, Jack the Pirate, en het leuke indianen meisje Aponi of Dewi, met die mooie bloem in d'r haar.


De kinderlampen van SmileyWorld komen van dezelfde fabrikant en zijn ook heel leuk op een tienerkamer! Kies de kinderlamp die jij het grappigst vindt of die het beste bij jou humeur past! Wij vinden ze echt heel gaaf! en natuurlijk hopen we dat jullie dat ook vinden!


 
Vanaf eind maart zijn ze beschikbaar in onze webshop, dus houd onze site of Facebookpagina in de gaten!