woensdag 31 december 2014

Even terugblikken

We kunnen wel zeggen dat 2014 een heel mooi jaar was voor Bob & Belle! Het is nu bijna 2 jaar geleden dat de webshop www.bobenbelle.nl  is opgestart, en het is erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen reageren op onze producten, en dat we onze klantenkring nu al hebben zien verdubbelen ten opzichte van vorig jaar.

Dit jaar hebben we dan ook een aantal nieuwe producten in ons assortiment opgenomen die echt omarmd werden door jullie, zoals de jongenstassen van Dutch Heroes en de vrolijke kinderhorloges van Babywatch. Dat geeft ons weer een boost om weer op zoek te gaan naar nog meer Trendy en Hippe spulletjes voor de Kids!
Ook hebben we een leuke review mogen ontvangen van Kiddowz over een aantal van onze producten oa. Gorjuss kinderportemonnee, Sigikid kinderrugzak, Babywatch kinderhorloge en Kidorable badcape.

Het afgelopen jaar hebben we deelgenomen aan een aantal Fairs, zoals Hip voor Mama's,  De Groote Fair in Rosmalen, De Sunday Fair in Den Bosch en Engeltjes Bengeltjes in Tilburg, en een leuke Kerstmarkt voor personeel bij een bedrijf in Breda.
We hopen in 2015 natuurlijk ook weer mee te doen aan deze gezellige Fairs, en hiermee onze hippe kinderspulletjes weer "live"  aan jullie te kunnen laten zien.

Wat zijn onze plannen voor 2015? We willen oa. weer een paar nieuwe merken toevoegen aan het assortiment! wat dat gaat worden laten we binnenkort weten via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/bobenbelle.  We zijn erg benieuwd naar jullie mening!
Natuurlijk komen er ook weer leuke win-akties aan, en zitten er weer een aantal leuke fairs in de planning.

Rest ons nog iedereen, al onze klanten, facebook fans en vrienden, en twittervolgers te bedanken voor jullie interesse en aankopen van afgelopen jaar, en een heel goed en gezond nieuwjaar toe te wensen, en dat al je dromen maar uit mogen komen!