woensdag 11 juni 2014

Zomervakantie in zicht!

De afgelopen maand mei was druk maar leuk! We stonden natuurlijk op de Groote Fair in Rosmalen en dat was een groot succes!
Weer leuk om de klanten eens "live" te ontmoeten en te zien dat er enthousiast op onze produkten wordt gereageerd. We hadden een leuke prijsvraag, waarin bezoekers aan onze stand konden raden hoeveel legoblokjes er in de pot zaten (het waren er 157) en we hadden een kortingsaktie op de kindersieraden. Die kortingsaktie loopt nog steeds, check hiervoor de webshop. http://www.bobenbelle.nl/
Vooral voor de zomer hebben we de leuke "zomer op je bol" haarband, en ook te gekke tassenhangers en "Pimp je vlecht"linten !

Ook weer nieuwe producten van Prinses Lillifee besteld die binnenkort weer in de webwinkel te vinden zijn. Waaronder een hippe kinderschoudertas.

Voor de nazomer staat er een leuke "Back to School"aktie gepland. Dus hou de site in de gaten. Alle updates kan je natuurlijk ook vinden op onze facebookpagina https://www.facebook.com/bobenbelle we hebben daar ook nog een leuke Like/Win aktie lopen! Bij 500 likes verloten we maar liefst EUR 20,= onder een van de fans!


Binnenkort verkrijgbaar!
Schoudertas van Prinses Lillifee !