woensdag 18 december 2013

18 December 2013

Kerstshoppen


De kerstvoorbereidingen zijn al in volle gang! Ook bij ons staat de kerstboom al weer mooi opgetuigd in de kamer. Leuk om het huis weer heerlijk in de kerstsfeer brengen, de kaarsjes, aan en weer volop genieten van al die gezelligheid. Ook op school wordt het kerstfeest niet vergeten. Er is voor de kinderen een kerstdiner georganiseerd, en ieder kind mag zelf thuis wat hapjes klaarmaken, en meebrengen naar het klaslokaal waar op elk tafeltje een bordje en bestek is neergezet. Het licht is uit, de enige verlichting komt van het "warme" haardvuur op het digibord. Dus samen met mijn zoontje druk bezig geweest met het maken van fruit stokjes, we hebben aan ieder stokje een leuk kerstbelletje aangehangen. Dat vonden ze helemaal te gek!

Tussendoor natuurlijk ook nog druk bezig met de webwinkel Bob & Belle, want iedereen wil natuurlijk wel zijn kerstkadootjes op tijd in huis hebben. Het is razend druk, en dat is heel fijn. Voor 17 en 18 december hebben we een last minute aktie georganiseerd. Klanten kunnen dan op deze dagen met 10% korting een bestelling plaatsen, en de verzendkosten laten we mooi achterwege!
En vanwege de grote belangstelling voor onze kinderhorloges, is er vorige week al weer een nieuwe bestelling met Tikkers kinderhorloges binnen gekomen, zitten weer leuke superhippe modelletjes tussen.
Al met al lekker druk en helemaal happy! Love my job!