woensdag 8 januari 2014

Nieuwjaar nieuwe ideeen !

8 januari 2014

Allereerst natuurlijk voor iedereen een heerlijk fijn en gezond nieuwjaar toegewenst.

We hebben een prachtig jaar achter de rug, de opstart van onze webwinkel is fantastisch gegaan, we hebben veel positieve en leuke en lieve reakties van iedereen gehad en daarvoor uiteraard onze dank! We waren zelfs genomineerd voor Hipste shop van het seizoen, een beter compliment kan je haast niet krijgen. We hebben dan ook weer heel veel zin om er in 2014 weer een fantastisch jaar van te maken, met weer veel leuke nieuwe hebbedingetjes voor alle hippe kids! 
We beginnen dit jaar dan ook met een leuke beurs! Hip voor Mama's in Bergen op Zoom! Het is de eerste keer dat we op een beurs staan en dus voor ons extra spannend. We hebben een rollup banner laten maken, en er worden 1000 flyers gedrukt waar een leuke kortingsaktie op vermeld staat.
Er is allerlei leuks te zien, zoals toffe kinderkleding, leuke sieraden, trendy kinderaccessoires maar ook informatie over zwanger zijn, echografie en kraamzorg ontbreekt niet. Wil je dus in de toch wat saaie januari maand graag iets gezelligs doen kom dan op zaterdag 25 januari 2014 naar het Fletcher Stadspark Hotel in Bergen op Zoom, de entree en het parkeren is gratis!
Wij hebben er zin in, en hopen natuurlijk op veel bezoekers!


http://hipvoormamas.nl/bezoekers/http://hipvoormamas.nl/bezoekers/