woensdag 8 maart 2017

Nieuwe Kleuter rugzakjes ! Nieuw merk! Rexinter

Woensdag 8 maart 2017

Even weer een berichtje van onze kant, het is al weer even geleden dat we een blogitem gemaakt hebben. Er zijn echter weer wat leuke nieuwtjes te melden. 
We hebben oa weer een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie, Rexinter
Dit merk voert allerlei leuke producten met een trendy vintage look! 
Wij hebben uit deze lijn de kleuterrugtasjes en de super handige snackdoosjes in ons assortiment.

De kinderrugtasjes en de hippe snackdoosjes van Rexinter zijn er in verschillende thema’s, zo hebben wij de jongenstassen uitgevoerd in een stoere space, transporter en worldmap thema, voor de meiden hebben we de leuke rugtasjes met de lieve printjes van Rusty the Fox, en het schattige Egeltje, maar ook de kleurrijke kinderrugtas met de hippe Party Train behoort tot een van de populairste items. De rugzakjes van Rexinter hebben een heel fijn draagcomfort voor de kleuters dankzij de gewatteerde schouderbanden en gewatteerd rugpand. Er is genoeg ruimte in de kinderrugtas voor een lunchbox, of het kindersnackdoosje wat wij in bijpassend thema ook in het assortiment hebben.

De kinder snackdoosjes van Rexinter zijn super handig,  je kan ze overal mee naar toe nemen, je snackjes zijn goed afgesloten en  blijven lekker vers.   Het kinder snackdoosje bestaat uit 2 compartimenten, en er zit een lepel en een vorkje bij. 
Het onderste gedeelte kan je ook nog verdelen in 2 afzonderlijke vakjes. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door een stevig elastiek.  De kinder snackdoosjes hebben we in 3 verschillende thema’s:
Rusty the Fox, Het Egeltje en Vintage Transport. Kortom, echt een musthave voor alle peuters en kleuters van deze tijd.
Meer weten? Check onze site:  bobenbelle.nl


SALE:

Er staan ook weer nieuwe artikelen op onze sale pagina, nieuwsgierig of er wat voor je bij zit? Klik hier.