zondag 6 juli 2014

Zomervakantie!


Voor het noorden van Nederland is het al een feit, de rest moet nog heel even wachten, maar de zomervakantie kan wat ons betreft al beginnen. Leuke voorpret met het lezen van de reisboekjes, plannen wanneer je wat gaat bekijken, alvast wat zomerspulletjes klaar leggen, leuke tijdschriften uitzoeken. Kortom volop zin in de zomerpret! Laatste week school voor onze 8 jarige zoon, die veel zin heeft in weer een nieuw vakantieavontuur. Vulkanen! dat staat op zijn lijstje!

www.bobenbelle.nl gebruikt de vakantieperiode om weer eens even lekker bij te tanken, en weer nieuwe plannen te maken voor aankomende periode. We kunnen al een tipje van de sluier oplichten, na de vakantieperiode wordt er weer een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie kinderhorloges, dus hou de site in de gaten!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie, alle jongens en meisjes veel speelplezier, en mocht je nog op zoek zijn naar trendy bad of strand artikelen, kijk dan in onze webwinkel, we hebben op dit moment een aantal nieuwe "magische" kinderbadhanddoeken in onze collectie!
Ook de producten van Prinses Lillifee zijn weer aangevuld!