maandag 21 april 2014

Lente en Paaspret!

Vandaag is het alweer 2e paasdag! We hebben een heerlijk lang weekend met ook nog eens prachtig weer. Veel mensen pakken flink uit met de pasen, wij houden het nog redelijk bescheiden dit jaar. Gisteren een paar paaseitjes verstopt in de achtertuin voor mijn zoontje, die ze natuurlijk allemaal al weer veel te snel had gevonden, waarna hij ze weer voor ons ging verstoppen, en zich suf lachte dat wij ze niet konden vinden! Ook nog een paar leuke uitstapjes gedaan, bijv. naar het Oermuseum in Boxtel, daar vind je "echte" Dino's!
Nu zijn we al weer bezig met de naderende mei-vakantie! Past het zwembroekje van vorig jaar nog wel? En hoe zit het met zijn sandaaltjes? Nieuwe? of kan het nog net! Toch maar weer even internet-shoppen dan! Mijn favoriete hobby!  Echt leuk om alle die shops af te struinen naar al die trendy spulletjes voor hippe kids!


Ook in de onze webwinkel www.bobenbelle.nl hebben we weer leuke dingen voor de zonnige dagen! Leuke badcape's van Kidorable, kinderbadlakens van Capt'n Sharky en Olivia & Fifi en super gave kinderslippers van Kidid, in allerlei verschillende thema's. Zoals voor de meiden: Lieveheersbeestjes, Vlinder en Feeen model, en voor de jongens de Piraten, Kikker, Brandweer en Dinosaurus thema's.
Waarschijnlijk binnenkort ook nog een aanvulling op het assortiment van Prinses Lillifee!
http://www.bobenbelle.nl/c-1888747/bad-en-strand/http://www.bobenbelle.nl/c-1888747/bad-en-strand/