woensdag 26 maart 2014

Groote Fair

De lente is eindelijk begonnen, heerlijk om weer lekker bezig te zijn met het plannen van gezellige lentedingetjes, zoals de leuke lentefair in Rosmalen. Zet 25 mei 2014 maar vast in je agenda, want De Groote Fair in Rosmalen is echt zeer de moeite waard om naar toe te komen. Gratis toegang voor jong en oud! Gratis activiteiten voor de kinderen.

Bob & Belle is ook van de partij met een leuke afspiegeling van ons assortiment.  Dus kom ook kijken naar de leuke kindertassen van Gorjuss, badcape's en kinderslippertjes van Kidorable en Kidid, de trendy broodtrommels met bijbehorende drinkflesjes van Sigikid, de leuke kinderhorloges van het merk Tikkers en Bugzz en nog veel meer!
We hebben op deze dag een speciale beursaktie , alle kindersieraden 20% korting!
En wil je ook kans maken op € 10,= shoptegoed? doe dan mee met de prijsvraag op onze stand.

Nieuwsgierig ? check: http://degrootefair.nl/Bob & Belle steunt Stichting Overleven

Ook wij maken ons sterk voor behandeling tegen kanker! Wij sponsoren daarom de stichting over@leven ten behoeve van het-kan-keren. Bob & Belle - Trendy Accessoires voor Hippe Kids heeft een paar produkten gedoneerd waarvan de opbrengst na veiling volledig ten goede komt aan deze stichting. Zie ook de website: http://www.het-kan-keren.nl/
De stichting zet zich in voor mensen die in Nederland uitbehandeld zijn voor Kanker, en in het buitenland wel kansen hebben, echter deze dure behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekering. Wij hebben een aantal produkten op Veilingdealz.nl staan en de opbrengst komt geheel ten goede van deze stichting.

Bekijk de leuke Gorjuss produkten en biedt mee!!
http://www.veilingdealz.nl/Winkel/het-kan-keren/2103