zaterdag 1 februari 2014

Op naar het voorjaar!

Zaterdag 1 februari 2014

De afgelopen maand was het lekker druk, we hebben geen last gehad van de "Blue Monday", integendeel alleen maar gezellige dingen gedaan.
19 januari naar de Kleine Fabriek geweest in Amsterdam, De kleine fabriek is een internationale baby- en kindervakbeurs voor het midden- en hoogsegment. Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van baby/kindermode, kinderaccessoires, speelgoed enz. We hebben dan ook weer een aantal leuke nieuwe artikelen gespot die in aanmerking komen voor, en een mooie aanvulling zouden kunnen zijn op ons assortiment. Bijv. de leuke jongenstassen van Dutch Heroes.
Ik vind eigenlijk dat er nog steeds te weinig aanbod is op het gebied van  accessoires voor jongens, en daarom deze tassen die echt super stoer zijn direct ingekocht! Verwacht dat ze met zo'n 2 weken wel binnen zullen zijn. Hier alvast een voorproefje:Op 23 januari de webwinkevakbeurs bezocht! Erg interessant, veel lezingen gevolgd op het gebied van Social Media en Marketing. Het was erg druk maar wel weer heel leerzaam. Het blijkt toch weer dat social media erg belangrijk is voor webwinkeliers. Bob & Belle is dan op deze platforms ook te vinden:
facebook: https://www.facebook.com/bobenbelle
pinterest: http://www.pinterest.com/bobenbelle/
twitter: https://twitter.com/BobenBelle
en instagram en snapchat kan hier ook nog aan toegevoegd worden.


Veel belangstelling voor de lezingen
op de Webwinkelvakdagen.
 
Hip voor Mama's!
25 januari was het dan zover, Bob & Belle staat voor het eerst sinds de opstart van de webwinkel op een beurs. Hip voor Mama's in Bergen op Zoom. We hebben het erg naar ons zin gehad. Eerst heel vroeg uit de veren (6:45uur) wat voor een niet-ochtendmens als ik best even pittig was ;-), stand opbouwen, en dan eindelijk om 10:00uur druppelen de eerste bezoekers binnen. Veel as. moeders, moeders met kinderen, en oma's die er een gezellig dagje van wilde maken. Er was van alles te zien, oa kinderkleding, dameskleding, kraamzorg, make-up, sieraden en kinderaccesoires. Er werd goed geshopt, ook voor ons was het een geslaagde dag. Het fijne van een beurs is dat mensen je artikelen live kunnen zien en voelen, voor ons is het dan weer prettig om te horen wat iedereen van je produkten vindt. Die feedback heb je met een webwinkel natuurlijk een stuk minder. We weten nu welke artikelen erg in de smaak vallen, maar ook wat misschien toch wat minder aanslaat dan we gedacht hadden. Met deze informatie kunnen we de webshop natuurlijk weer verbeteren.
 
We vonden het zo leuk dat we ons direct hebben opgegeven voor al weer een nieuwe beurs! Deze keer is het De Grote Fair  in Rosmalen op 25 mei 2014! We hebben er zin in, en houden je op de hoogte. Op naar het voorjaar!